våre tjenester

Rengjøring

Våre tjenester inkluderer alt fra daglig rengjøring, flyttevask, end-of-lease rengjøring, spesialrengjøring, boning av gulv og mye mer. Vi tilpasser våre tjenester til dine spesifikke behov og ønsker, og sørger for at alt er rent, organisert og hygienisk.

Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsprodukter for å sikre en trygg og sunn arbeidsplass for våre kunder og teammedlemmer. Alle våre teammedlemmer er nøye utvalgt, utdannet og opplært for å sikre høy kvalitet på tjenestene våre.

Kantine

Når det gjelder kantineservice, så hjelper vi til med matlaging, servering, oppvask, innkjøp og vedlikehold. Våre medarbeidere er opplært for å sikre en jevn og høy kvalitet på maten, samt en vennlig og effektiv service.

Vi tilpasser våre tjenester til dine spesifikke behov, inkludert spesielle kostholds behov og allergier. Vi tar også hensyn til sikkerhet og hygiene, og sørger for at alle våre medarbeidere følger strenge retningslinjer for matbehandling.

Flytting

Våre flyttetjenester inkluderer pakking, transport og oppstilling av møbler, samt klargjøring av nye lokaler. Vårt erfarne team vil sørge for at alt går sømløst, så du kan fokusere på å starte opp i ditt nye hjem eller kontor.

Vi elsker det vi gjør

Vi tar stolthet i å levere høy kvalitetstjenester til en konkurransedyktig pris. Vi er her for å hjelpe deg med alt du trenger innen renhold og flytting

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende vurdering av ditt oppdrag.
Vi ser frem til å arbeide sammen med deg.

Flere års erfaring

5 Star Rating

Rask leveranse

Dedikert team